×
search

Inschrijven

Inschrijven voor een project? Klik op de groene knop

Bij een inschrijving of wijziging vragen we u om een kleine donatie van €15 per gemeente waar u zich inschrijft. Dit betreft administratiekosten. Let op, u kunt alleen betalen via IDEAL. Handmatig overboeken, contante betaling of acceptgiro is niet mogelijk.

Stel dat u zich inschrijft voor een gemeente waar al een vereniging is opgericht, dan wordt u na uw inschrijving bij de landelijke stichting benaderd door de betreffende vereniging. Om in aanmerking te komen voor een woning dient u lid te worden van deze vereniging. Hier geldt een jaarlijkse contributie. De hoogte hiervan is maximaal 25 euro per huishouden, per jaar. Het lokale verenigingsbestuur houdt u dan op de hoogte over de ontwikkelingen en spant zich samen met de landelijke stichting in voor de realisatie van een hof in de betreffende gemeente.

LET OP! Schrijft u zich in via een iPad/tablet? Dan krijgt u geen bevestigingsmail, vandaar dat we u aanraden u via de computer in te schrijven.

Heeft u vragen over de inschrijving of wijziging? Lees eerst de veelgestelde vragen of uw vraag daar bij staat. Staat deze er niet bij? Stuur dan een mailtje naar inschrijving@knarrenhof.nl.