×
search

Hattem

Juni 2022
Op 14 juni hebben de K(n)artrekkers een locatieonderzoek aangeboden aan wethouder Auke Schippers. In dit locatieonderzoek staan een aantal locaties omschreven waar Knarrenhof Hattem mogelijk gerealiseerd kan worden. Klik HIER voor een reportage van RTV Hattem. Klik HIER voor een artikel in de Hattemer. Op 16 juni is een paginagroot artikel verschenen in De Stentor over de ontwikkeling van Knarrenhof Hattem. Zie onderstaande afbeelding, of klik HIER om het artikel te openen.

Heeft u interesse in een woning in Knarrenhof Hattem? Schrijf u dan via deze link. Via deze webpagina houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

November 2021
De initiatiefnemers en Knarrenhof organiseren binnenkort een informatiebijeenkomst om belangstellenden in Hattem te informeren over Knarrenhof. Inmiddels hebben de initiatiefnemers een artikel geplaatst in RTV Hattem. Klik HIER voor het artikel.

Ouder nieuws
We zijn gestart! Samen met een enthousiaste inwoner van de gemeente Hattem zijn wij gestart met het zoeken naar een geschikte locatie voor Knarrenhof.
Via deze webpagina houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Hartelijke groet,
Team Knarrenhof