×
search

Goor (Hof van Twente)

Augustus 2022
Met een grondeigenaar in het centrum van Goor zijn we in gesprek over een potentiële locatie voor Knarrenhof in de gemeente Hof van Twente. Momenteel is er geen nieuws te melden over de voortgang. Zodra er nieuws is dan delen we dat met u via deze webpagina. Bent u geïnteresseerd in een woning in Knarrenhof Goor? Inschrijven kan via DEZE link.

April 2021
Ook in Goor verkennen we, samen met de gemeente Hof van Twente, de mogelijkheden voor een passend Knarrenhof-concept. Het is fijn om met mensen met positieve energie en mensbeeld te mogen werken. Zij hebben meerdere grondposities in de gemeente waar Knarrenhof kan. Die vervolgstappen gaan we nu zetten. Vooral een Meergeneratiehof spreekt de wethouder zeer aan.

Nu is het dus tijd om uit de al aangemelde mensen of nieuwe mensen die zich daar inschrijven een paar k(n)artrekkers te vinden die samen met ons kijken hoe ook daar (4jr geleden voor het eerst een presentatie gehouden) we hofjes kunnen maken. Voldoende ruimte lijkt het!
Bent u geïnteresseerd in de rol van K(n)artrekker? Of wilt u wonen in Knarrenhof Goor? Klik dan HIER om uzelf aan te melden.

Via deze webpagina houden wij u op de hoogte over de voortgang. Als er concreet nieuws is over een locatie dan melden wij dat hier en via onze sociale media kanalen.