×
search

Zwolle (vereniging)

Oktober 2023

De gesprekken met de gemeente en de woningcorporatie voor een 2e hof in Zwolle zijn in volle gang.

Toewijzing voor het Knarrenhof in De Tippe (Het Veecatenhof) vindt plaats op volgorde van inschrijving bij Stichting Knarrenhof voor de gemeente Zwolle. De mensen die het langst op deze wachtlijst staan en interesse hebben in een woning in De Tippe zullen als eerste worden uitgenodigd.

Een inhoudelijke update volgt hier binnenkort.

Juli 2023

Wilt u in de toekomst wonen in Knarrenhof Zwolle?  de Aahof of in de nieuw te bouwen Tippe (wijk Stadhagae); schrijft u zich dan in bij Stichting Knarrenhof, gemeente Zwolle.

U kunt hiervoor de groene knop Inschrijven gebruiken, rechts onder op de site Knarrenhof® – Hét alternatief voor mantelzorg – Knarrenhof.nl

Nieuwsbrieven
Klik hier voor de nieuwsbrief van december 2021
Klik hier voor de nieuwsbrief van juni 2021
Klik hier voor de nieuwsbrief van april 2021
Klik hier voor de nieuwsbrief van juli 2020:
Klik hier voor de nieuwsbrief van mei 2020:
Klik hier voor de nieuwsbrief van november 2019:
Klik hier voor de nieuwsbrief van december 2019:
Klik hier voor de nieuwsbrief van april 2019:

April 2021
Knarrenhof is erg blij met de gemeente Zwolle. Niet alleen bood zij indertijd de kans voor de 1e twee Knarrenhof-projecten in Nederland, voor de nieuwbouwwijk Stadshagen schreef ze een taakstellend percentage van 25% co-creatie voor. Dat betekent dat verenigingen als Knarrenhof er een plek moeten krijgen. We hebben nu weer de basisontwerpen klaar voor het 3en 4hof in Zwolle, weer in totaal 48 woningen samen met woningbouwcorporatie SWZ. Ook proberen we hier een aantal middenhuur-woningen te realiseren. Spannende tijden!

September 2019

Maart 2019
Het oude bestuur van de Vereniging Knarrenhof Zwolle (VKZ) is tevens het bestuur van de Bewonersvereniging Aahof, het eerste gerealiseerde project. Zij zullen hun energie voortaan daarvoor inzetten. Op 1 bestuurslid na is sprake van een geheel nieuw bestuur voor VKZ. Zij zullen samen met ons gaan zoeken naar een 2e locatie voor een volgend project in Zwolle. Er zijn immers nog honderden deelnemers in Zwolle die graag een 2e locatie zoeken in de mooie blauwvingerstad. Ook de wethouders is gevraagd of ze weer kunnen helpen. Alle tips zijn welkom.

Bent u geïnteresseerd in wonen in een Knarrenhof-concept in de gemeente Zwolle? Schrijf u dan via deze link.