Zutphen (vereniging)

De vereniging die actief is voor de Hof van Zutphen heeft zelf ook een website! Zie www.dehofvanzutphen.nl

Zie hierbij ook de pagina ‘algemeen nieuws’ voor updates vanuit de vereniging.

We zijn druk bezig met de Hof van Zutphen. Een Hof in deze prachtige Hanzestad. Zutphen heeft alle voorzieningen, een intercitystation, een van de best bewaarde historische binnensteden van Nederland, een eigen brouwerij en een prachtige omgeving aan de prachtige IJssel. Kortom een en al sfeer en voorzieningen en dat op 1 uur treinen van de Randstad!

Op dit moment is er nog ruimte voor deelnemers die een woning willen kopen, zowel de wat grotere appartementen en de eengezinswoningen. De woningen zijn qua indeling en materialen levensloopbestendig. De Vereniging Eigen Huis schreef: ‘’In een Knarrenhof kun je tot je 114e zelfstandig blijven wonen’’. Ook de Consumentenbond en NCRV de Monitor en RADAR Magazine hebben positieve aandacht aan Knarrenhof besteed. Daarnaast roemde het Kenniscentrum Wonen en Zorg ons als meest innovatieve woonzorgconcept van 2016 en heeft de RijksBouwmeester zich persoonlijk laten inspireren door dit concept. De woningen zijn bedoeld voor mensen die hechten aan hun privacy, maar die het begrip `naoberschap ‘ uitdragen. Iedereen woont maximaal lang zelfstandig, maar niet alleen.

Meer info? info@knarrenhof.nl

Ouder nieuws:
In september is er weer een bijeenkomst geweest in Zutphen, met alle mensen die een intentieovereenkomst hebben getekend. Inmiddels is zo’n 60% van de woningen onder optie door middel van intentieovereenkomsten. Er zijn dus nog eengezinswoningen en appartementen vrij.  Ook enthousiast geworden? Voor inschrijven kijk op onze pagina ‘Contact en inschrijven’.

Nog ouder nieuws:
Op 24 januari is er een informatie-middag in Zutphen voor leden. We hebben een online vragenlijst gehouden onder de geinteresseerden in Zutphen. Op basis hiervan hebben we een eerste concept Plan van Toedeling gemaakt. Wel geinteresseerd in de Hof van Zutphen maar nog geen uitnodiging ontvangen? Stuur een mail naar info@knarrenhof.nl