Zeewolde

Juli 2019
Er is de afgelopen tijd achter de schermen hard gewerkt. De tekening is een aantal keer gewijzigd en met de gemeente besproken. Het Hofhuys/schuur staat nu getekend aan de kant van het fietspad en er staan woningen aan de schuine zijde. Ook zijn we bezig geweest een aannemer te vinden die ruimte heeft in de planning en volgens onze voorwaarden wil bouwen.

Daarnaast moesten we ook sociale huur/koop anders invullen. Het is een complexe uitdaging om dit in samenwerking met de ideeën van de bouwer haalbaar te maken.

Zodra de verbeterde tekeningen definitief zijn, worden deze toegestuurd aan degenen die al een kennismakingsgesprek gevoerd hebben. Indien u hier vragen over heeft kunt u die stellen tijdens de eerstvolgende informatieavond.

De informatieavond zal in september plaatsvinden. Staat u ingeschreven bij Knarrenhof voor de gemeente Zeewolde dan krijgt u automatisch een uitnodiging voor deze avond. Staat u niet ingeschreven, klik dan hier om u in te schrijven en in aanmerking te komen voor een woning. Houd verder ook onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over de informatieavond.

Maart 2019
Woensdag 6 maart hebben we een goed bezochte bijeenkomst gehad. Ruim 100 mensen waren aanwezig! We gaan beginnen met het voeren van kennismakingsgesprekken. Ook worden de tekeningen verder uitgewerkt door INBO Architecten.

November 2018

Eind oktober is er naar alle deelnemers in voorkeursgemeente Zeewolde een online vragenlijst gegaan. Dank voor het invullen hiervan! Wij nemen de resultaten mee in het vervolg.

Ouder nieuws
Leuk nieuws! De gemeente start met het verder bouwrijp maken van de nieuwbouw wijk ten noorden van Zeewolde. Een prachtige plek met strand, groen, winkelcentrum op loopafstand. Het perceel waar het Hof van Zeewolde mogelijk is staat hieronder aangegeven met een rode pijl.

Bent u geïnteresseerd in wonen in het eerste hof van Zeewolde schrijft u zich dan hier in!

Nog ouder nieuws
Begin mei is er een succesvolle eerste bijeenkomst geweest in Zeewolde. De opkomst was groot en Omroep Flevoland was aanwezig om te filmen. Zie de foto hieronder. Op dit moment zijn we bezig met de eerste plannen en hebben we overleg met de gemeente Zeewolde.

Wij popelen om hier te gaan beginnen, jullie ook? We houden ingeschrevenen op de hoogte van de voortgang. We helpen mensen op volgorde van inschrijving. Voor inschrijven kijk op onze pagina ‘Inschrijven‘.

Ouder nieuws
Afgelopen week hebben we het eerste verkennende gesprek gevoerd met de gemeente Zeewolde. Zij zijn enthousiast over het concept Knarrenhof en willen zeker met ons kijken naar de mogelijkheden rondom locaties!! Dat is natuurlijk super en hier zijn we blij mee. Zodra we geïnteresseerden hebben kunnen we los. Bent u of kent u nog iemand die leuk, toekomstbestendig, veilig en vertrouwd wil wonen in een Hof in Zeewolde?