Zeewolde

Maart 2019
Woensdag 6 maart hebben we een goed bezochte bijeenkomst gehad. Ruim 100 mensen waren aanwezig! We gaan beginnen met het voeren van kennismakingsgesprekken. Ook worden de tekeningen verder uitgewerkt door INBO Architecten.

Februari 2019 – Informatieavond, 6 maart!
In oktober 2018 is een eerste enquête verstuurd naar de deelnemers die op dat moment ingeschreven stonden in Zeewolde. Met de resultaten van de enquête zijn wij, namens jullie, het gesprek met de gemeente aangegaan over de locatie. INBO Architecten heeft een eerste verkavelingsschets gemaakt. Het Hof in Zeewolde gaat snel! Eind dit jaar is de basis infrastructuur door de gemeente aangelegd en kan er gestart worden met bouwen. Hoog tijd om iedereen te informeren over wat er mogelijk is, hoe wij samen met jullie het proces verder ingaan en wat de plannen zijn.

Programma op 6 maart:
19:00 uur      Inloop
19:30 uur      Presentatie Stichting Knarrenhof, Peter Prak en Sophieke Klaver

Locatie:
Buurthuis de Meermin
Kerkplein 20
3891 ED Zeewolde

November 2018

Eind oktober is er naar alle deelnemers in voorkeursgemeente Zeewolde een online vragenlijst gegaan. Dank voor het invullen hiervan! Wij nemen de resultaten mee in het vervolg. Mocht u deze online vragenlijst gemist hebben, en u bent wel ingeschreven voor Zeewolde, stuur ons dan een mailtje (info@knarrenhof.nl). Binnenkort weer meer nieuws!

Ouder nieuws
Leuk nieuws! De gemeente start met het verder bouwrijp maken van de nieuwbouw wijk ten noorden van Zeewolde. Een prachtige plek met strand, groen, winkelcentrum op loopafstand. Het perceel waar het Hof van Zeewolde mogelijk is staat hieronder aangegeven met een rode pijl.

Bent u geïnteresseerd in wonen in het eerste hof van Zeewolde schrijft u zich dan in! Iedereen die staat ingeschreven ontvangt binnenkort een mail met informatie en een enquête. Daarna zullen we bij elkaar komen om de mogelijkheden en kansen te bespreken.

Nog ouder nieuws
Begin mei is er een succesvolle eerste bijeenkomst geweest in Zeewolde. De opkomst was groot en Omroep Flevoland was aanwezig om te filmen. Zie de foto hieronder. Op dit moment zijn we bezig met de eerste plannen en hebben we overleg met de gemeente Zeewolde.

Wij popelen om hier te gaan beginnen, jullie ook? We houden ingeschrevenen op de hoogte van de voortgang. We helpen mensen op volgorde van inschrijving. Voor inschrijven kijk op onze pagina ‘Contact en inschrijven’.

Ouder nieuws

Afgelopen week hebben we het eerste verkennende gesprek gevoerd met de gemeente Zeewolde. Zij zijn enthousiast over het concept Knarrenhof en willen zeker met ons kijken naar de mogelijkheden rondom locaties!! Dat is natuurlijk super en hier zijn we blij mee. Zodra we geïnteresseerden hebben kunnen we los. Bent u of kent u nog iemand die leuk, toekomstbestendig, veilig en vertrouwd wil wonen in een Hof in Zeewolde?