×
search

wie?

Ons Woon-concept Knarrenhof© is bedoeld voor mensen die veiligheid en comfort zoeken. Het is bedoeld voor mensen die voor de volgende 20 – 30 jaar van hun leven de zaken goed geregeld willen hebben. Het is voor mensen die vooruit denken, over de veranderingen die komen gaan. Voor de mensen die zelf hebben gezien of ervaren hoe ze het liever niet hebben.

De vele berichten over bezuinigingen in de zorg, het meer afhankelijk zijn van mantelzorg, het beperken van pensioenen zijn aspecten die daarin meespelen. Mensen worden in toenemende mate immers verantwoordelijk voor hun oude dag en het organiseren van de zorg voor zichzelf. Vanuit beleid wordt de term mantelzorg veel gebruikt. We hebben dit meerdere keren aan zalen met mensen gevraagd. Hoeveel mensen in de zaal hebben kinderen? Hoeveel van die kinderen wonen binnen 30 kilometer? Hoeveel mensen met kinderen binnen 30 kilometer denken dat hun kinderen ook daadwerkelijk tijd voor mantelzorg zullen hebben?

Na de laatste vraag bleven er vaak niet meer dan een kwart van alle vingers in de lucht. Een reden te meer dus om de eventueel ooit benodigde mantelzorg met elkaar te organiseren.