Waar?

Nieuwe locatietips kunt u sturen naar: locaties@knarrenhof.nl

Let op!
Per 1 januari 2019 heeft er een gemeentelijke herindeling plaatsgevonden. Deze wijzigingen zijn ook in ons systeem doorgevoerd. Het kan dus zijn dat uw woonplaats per 1 januari bij een andere gemeente hoort dan voorheen. In de gemeenten waar nog geen projecten zijn, zijn de inschrijflijsten samengevoegd waarbij u uiteraard uw inschrijfdatum heeft behouden.

Legenda
Groen – Hofje gerealiseerd of in aanbouw.
Rood – Project, bouw binnen 2 jaar verwacht.
Paars – Project, exclusiviteit op grond.
Blauw – Actieve groep, gesprekken over mogelijke locatie worden gevoerd.

Niet gevonden?
Op deze kaart staan alleen de meest concrete initiatieven en lopende projecten. Want in 267 gemeenten hebben we deelnemers, en in tientallen gemeenten al initiatiefnemers. We kunnen ze niet allen aangeven want dan ziet u de kaart van Nederland niet meer. We hebben geprobeerd hier alleen die initiatieven aan te geven die het meest ver zijn.

Staat uw voorkeursgemeente hier nog niet bij? Geen paniek. Hier kunt u zelf verandering in brengen! Wij, het team van Knarrenhof®, gaan aan de slag als er een enthousiaste en een k(n)artrekker of initiatiefgroep in een gemeente is en er voldoende inschrijvingen in de gemeente zijn (minimaal 30 huishoudens). Wij kunnen u helpen om deze mensen bij elkaar te brengen.

Wilt u zich actief inzetten voor een levensloopbestendige, leuke en veilige hof in uw gemeente? Stuur dan een mailtje naar info@knarrenhof.nl. Wij denken graag met u mee!

Ook enthousiast geworden? Voor inschrijven kijk op onze pagina ‘Inschrijven‘. Kijk voor de meest recente updates op onze Facebookpagina.

Overig Nederland
Zie hieronder de overige plaatsen waar al een initiatiefnemer of trekkersgroep is: