Vacature Office manager/ Secretariaat

Ben jij onze spin in het web? Of ken je iemand die aan het profiel voldoet?

  • Officemanager, secretariaat
  • 24 uur per week, in drie dagen of in overleg te verdelen over de werkweek
  • Contractbasis of ZZP

Knarrenhof, de club achter de hofjes waar je gelukkig 113 jaar kunt worden, met fijne buren. Wil jij werken in de ondersteuning van deze jonge en (snelgroeiende) maatschappelijke organisatie? Het kolkt en het bruist van energie hier, en we zoeken mensen die dit helpen organiseren.
Hou je van aanpakken, ben je precies, zelfstandig én wil je met mensen werken? Stuur ons dan een bericht met jouw persoonlijke gegevens en werkervaring. We gaan graag met je in gesprek.

Wij bieden jou een marktconforme betaling op contractbasis of ZZP, een flexibele werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief. Je werkt in een team met collega’s toe naar de bouw van hofjes. Zowel thuis als op ons kantoor in Amersfoort. Na een inwerkperiode maak je afspraken, organiseer je bijeenkomsten (nu vooral digitaal) en voer je samen met collega’s gesprekken met toekomstig bewoners. Afhankelijk van jouw talent en interesse zijn er andere taken om op te pakken, denk aan het maken van de nieuwsbrief, social media, website, organiseren van de verkoop en verkoopgesprekken etc.
Doorgroeien binnen onze organisatie is mogelijk. Salaris is afhankelijk van ervaring.

Meer info over onze organisatie, zie www.knarrenhof.nl
Meer info over deze vacature? Bel Manon Overdijk, 06-50996822
Direct solliciteren? Stuur een mailtje met jouw CV naar sollicitatie@knarrenhof.nl