×
search

VACATURE: Controller

Ben jij accuraat, zelfstandig, enthousiast en wil jij samenwerken in een divers en enthousiast team bij Knarrenhof®?
Het Knarrenhof-team is opzoek naar een Controller! Wij zoeken een ambitieuze collega met een hbo-opleiding (Finance & Control / Business controlling) en zo mogelijk al enkele jaren ervaring als controller die bijdraagt aan de groei die ons team doormaakt. Als Controller draag je zorg voor het uitvoeren van diverse financiële processen en het opstellen van rapportages en analyses. Als rechterhand van onze ervaren CFO leer je veel, krijg je verantwoordelijkheden en kun je snel leren schakelen. Onze organisatie is hands-on en we geloven in training on the job.

  • Controller
  • 3 tot 5 dagen per week (in overleg te bepalen)
  • Contractbasis of ZZP

Knarrenhof ® is de snelgroeiende en dynamische organisatie die hofjes bouwt waar je 113 jaar wil worden. Knarrenhof betstaat uit een club vol sociaal bewogen mensen die niet alleen praten maar doen. Dit team helpt mensen met onze hofjes aan een fijne omgeving voor hun derde levensfase, ook voor mensen met een smallere beurs. Wil jij meewerken aan hofjes door heel Nederland, bij deze jonge en maatschappelijke organisatie?

Wij bieden jou, naast een marktconform salaris, een flexibele werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Dit kan op contractbasis of ZZP. We werken gedeeltelijk vanuit huis en deels op ons kantoor in het centrum van Amersfoort.
Doorgroeien in taken en verantwoordelijkheden binnen onze organisatie is mogelijk. Salaris is afhankelijk van ervaring. Meer info over onze organisatie, zie www.knarrenhof.nl

Meer info over deze vacature? Bel Nel Sangers, 06-20072508 of Roland Asberg, 06-48340127.

Reageren kan tot maandag 1 november 2021.
Direct solliciteren? Stuur een mailtje met jouw CV naar sollicitatie@knarrenhof.nl