Uitschrijfformulier Knarrenhof Nederland

Met dit formulier kunt u zich uitschrijven bij Knarrenhof Nederland. U krijgt hiervan een email-bevestiging. U hoeft hierna niks meer te doen. Vult u dit formulier ALLEEN in als u zich helemaal wilt uitschrijven voor het woonconcept Knarrenhof. Als u bijvoorbeeld een voorkeursgemeente wilt laten vervallen, en u staat ook nog voor een andere gemeente ingeschreven, of u wilt een gemeente laten vervallen en een andere voorkeursgemeente toevoegen, dan hebben we daar een speciaal wijzigingsformulier voor. Deze vindt u via deze link: https://goo.gl/BQyuW6

Mocht u dit formulier met wat grotere letters willen zien, dan kunt u inzoomen via uw websitebrowser, zie ook: goo.gl/WxrLTt, voor Apple zie: goo.gl/mXEbkW.

Wat zijn uw adres en persoonsgegevens, (waarmee u ingeschreven staat)?

Om uw uitschrijving zo goed mogelijk te kunnen verwerken vragen wij om ook uw adresgegevens door te geven, waarmee u zich heeft ingeschreven. Zo kunnen we u makkelijker in ons systeem terugvinden..

Uitschrijven bij Knarrenhof Nedreland

U weet zeker dat u zich uit wilt schrijven voor Knarrenhof Nederland en niet meer ingeschreven wilt staan.

U wilt zich VOLLEDIG uitschrijven bij Knarrenhof Nederland, dit is het juiste formulier.

Ja, ik wil niet meer ingeschreven staan bij Knarrenhof Nederland.
Nee, ik wil een of meerdere voorkeursgemeenten laten vervallen, maar nog WEL met een andere voorkeursgemeente ingeschreven blijven staan, dit is niet het juiste formulier, ga naar https://goo.gl/BQyuW6

Hier kunt u eventueel een toelichting geven, waarom u zich wilt uitschrijven.

Hier kunt u eventueel overige wijzigingen toelichten. (GEEN tips of vragen)

Ik stond ingeschreven voor de volgende voorkeursgemeente(n)

Voorkeursgemeente 1

Voorkeursgemeente 2

Voorkeursgemeente 3

Heeft u alle vragen goed (bijv. uw e-mail adres) en naar waarheid ingevuld?

Bij een ja kunt u de uitschrijving verzenden door de knop VERZENDEN aan te klikken. Hierna krijgt u automatisch ook een bevestigingsmail met de registratie van uw uitschrijving. Bewaar deze mail goed. U hoeft hierna niks meer te doen. Wij verwerken uw gegevens in onze administratie.

Ja, ik heb alles goed en naar waarheid ingevuld *

Ja, ik heb de gegevens correct en naar waarheid ingevuld. Ik weet dat ik mogelijk ook wijzigingsgeld moet betalen via de knop BETALEN in het menu.
Nee, ik kom er niet goed uit en ik heb nog vragen, ik mail eerst naar inschrijving@knarrenhof.nl

A copy of your responses will be emailed to the address that you provided.