Tynaarlo

In de gemeente Tynaarlo bestaan twee initiatiefgroepen, namelijk Hof van Paterswolde die zich inzet voor een hof in Eelde-Paterswolde en de initiatiefgroep Zuidlaarderhof die zich inzet voor een hof in Zuidlaren. Indien u zich voor de gemeente Tynaarlo heeft ingeschreven bij Knarrenhof dan ontvangt u van beide projecten nieuws per mail. Let op, wij versturen alleen nieuws per mail als er écht nieuws is. Klik hieronder op de de betreffende groep voor meer informatie over het initiatief in Eelde-Paterswolde of Zuidlaren.

In het kader van de Tweede Kamerverkiezingen is Tjitte geïnterviewd door CDA Tweede Kamerlid Agnes Mulder over de Knarrenhof in Noordenveld. Klik hier voor de video.

De afdelingen van het CDA Groningen en CDA Tynaarlo organiseren op dinsdag 1 maart een avond over de coöperatieve samenleving.
Tijdens de avond zullen fractievoorzitter van het CDA Pieter Heerma en voorman van de Stichting Knarrenhof Peter Prak, samen met de lijstrekkers van Groningen en Tynaarlo, in gesprek gaan over dit onderwerp. De avond zal verder gericht zijn op de boodschap die het CDA voor de gemeenten Groningen en Tynaarlo te vertellen heeft, dit in aanloop naar de verkiezingen op 14, 15 en 16 maart.
Henk Middendorp, lijsttrekker van het CDA Tynaarlo: “In de gemeente Tynaarlo zijn nu ruim 560 inwoners die hebben aangegeven om te willen wonen in een Knarrenhof. Samen wonen, samen zorgen. Werkelijk Noaberschap. Wij ondersteunen dit van harte, in onze ogen hét voorbeeld van de coöperatieve samenleving. Bouwen voor ouderen brengt daarnaast de gehele woningketen in beweging, goed voor starters en gezinnen. Het mes snijdt hier dus echt aan twee kanten!”
De Groningse lijsttrekker Jalt de Haan: “Helaas zijn we dat onze samenleving steeds individualistischer is geworden. Het is tijd dat het minder gaat om het ik en meer om het wij. Pieter Heerma kan dit als geen ander duiden.” Als u bij deze avond aanwezig wilt zijn, kunt u zich aanmelden door op DEZE link te klikken.De avond vindt plaats om 19:30 uur in de Herberg van Hilbrantsz (Hoofdweg 90, Eelde).