×
search

Teylingen

Teylingen januari 2022
In de gemeente Teylingen zijn de afgelopen jaren initiatiefgroepen gestart om te onderzoeken of Knarrenhofjes haalbaar zijn in Warmond, Sassenheim of Voorhout. Het heeft nog niet tot resultaat geleidt, maar er is wel politiek aandacht gekomen voor het onderwerp.
In Warmond heeft een delegatie gesproken met de wethouders over de locatie de Waaier. Echter op deze plek zal Stek Wonen waarschijnlijk een woonproject realiseren voor senioren en jongeren. Ook een mooi project, maar alleen sociale woningbouw.
In Sassenheim is ooit een gesprek geweest met een grondeigenaar, maar de locatie was helaas niet geschikt.
In Voorhout zijn de trekkers in gesprek met de gemeente en ook ontwikkelaars over mogelijke kansen in de regio. Deze groep heeft ingesproken in de raad, zijn in gesprek met projectleiders bij de gemeente en hebben wederom Knarrenhof politiek op de kaart gezet.
Om deze inzet verder vorm te geven zijn we op zoek naar mensen die in de trekkersgroep mee willen denken en mee willen helpen met “trekken”.

Oproep
Actief zijn in onze trekkersgroep vraagt naast motivatie en ambitie ook tijd en inzet. Wij zoeken mensen die ervaring en/of deskundigheid hebben t.a.v. één of meer onderstaande punten:

  • een netwerk binnen de politieke en ambtelijke molen van de gemeente,
  • enige kennis van bouwprocessen, een netwerk met locatie bouwpartners, corporatie,
  • enige kennis van het CPO-traject

Bent u geïnteresseerd en wilt u een actieve bijdrage leveren stuur dan een mail aan info@knarrenhof.nl o.v.v. trekker Teylingen, waarin u, naast uw naam en leeftijd, ook informatie kan geven zoals:

  • ik heb tijd, kennis en de ambitie om bij te dragen aan de trekkersgroep Teylingen,
  • ik ben flexibel om afspraken in te plannen met elkaar, overdag en ’s avonds,
  • mijn achtergrond is …. (werk, netwerk, huidige activiteiten),
  • Ik wil meedoen in de trekkersgroep omdat: ………………

Vervolgens wordt u door de landelijke stichting in contact gebracht met onze trekkersgroep.
In 2022 gaan wij verder met ons lobbytraject bij de politiek, ontwikkelaars en andere stakeholders met het doel zicht te krijgen op een locatie!

Bent u geïnteresseerd in een woning in Knarrenhof Teylingen? Schrijf uzelf dan in via DEZE link.