×
search

Talenten

Veel interessanter, dan in te zoomen op de hulpvraag, is het inventariseren van talenten. Want als we weten welke talenten in het project verzameld zijn, opent dat allerlei mogelijkheden. De eerste 65 leden van het eerste project hadden de volgende talenten in de aanbieding. Ze zijn gerangschikt naar aantal keren genoemd:

Helpen met boodschappen als nodig (62x), voor de ander een potje meekoken als nodig (20x), helpen met wassen als nodig (9x), een luisterend oor (8x), handig met de handen (7x), mensen met de auto ergens naar toe brengen (6x), goed en graag ook voor anderen willen koken (5x), handig met computers (4x), handig met elektronica (2x), handig met auto’s (2x), helpen met de belasting, moeilijke brieven en officiële instanties (3x), samen bewegen, uitstapjes organiseren (3x), oplossend vermogen (3x), oppassen op huisdieren, planten water geven, teken- en schilderles geven, muziekles geven, kennis van kunsthistorica, musea, kennis der natuur, medische kennis, beveiliging, banden plakken, reanimatie etc.

De talenten ontsluiten we voor Knarrenhof. Hierbij geven we er richting aan voor mensen die daar in de hobbyruimte iets mee willen doen.