×
search

Súdwest-Fryslân

Augustus 2022
Er is nog volop overleg tussen Knarrenhof en de gemeente over de (on)mogelijkheden om te bouwen op de locatie. Er wordt door de gemeente gestudeerd op het aantal woningen en de beschikbare ruimte.  De trekkers zitten er bovenop en hebben de wethouder er reeds over gesproken. Zo blijft het onder de aandacht.

April 2021
Een particulier eigenaar heeft zich bij ons gemeld met een mooie locatie in Workum. We hebben daar de eerste verkavelingsstudies gemaakt en een overeenkomst gesloten met deze eigenaar. Nu gaan we naar de gemeente toe. Hopelijk zijn ze nog steeds zo enthousiast over ons concept en gaan ze hun medewerking verlenen.

Maart 2020
Met de gemeente zijn wij een tijd in gesprek geweest over een mogelijke locatie voor Knarrenhof in Workum. Helaas zijn we tot de conclusie gekomen dat deze locatie te klein is voor Knarrenhof. We hebben dus besloten om de gesprekken over deze locatie te stoppen. Gelukkig gaf de gemeente wel direct aan dat ze mogelijk een andere geschikte locatie konden aanbieden. We weten nog niet waar dit is, maar zodra we dit weten zullen we op deze plek onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast zijn er mogelijk ook kansen in Sneek. Hiervoor geldt hetzelfde, zodra we meer weten laten wij het horen.

Oktober 2019
In de gemeente Súdwest-Fryslân is er een initiatiefgroep ontstaan die in gesprek is met de gemeente over een locatie in Workum. Plaatselijk Belang is ook enthousiast over de plannen en nu is het zaak om de gemeente te overtuigen over de plannen. Bent u ook geïnteresseerd in Knarrenhof in de gemeente Súdwest-Fryslân schrijf u dan in door hier te klikken.