×
search

Midden-Groningen

Januari 2020
De exclusiviteit voor de IJsbaanlocatie in Sappermeer is helaas verlopen. Afgelopen jaar hebben wij onderzocht of we een haalbaar plan konden maken voor de IJsbaanlocatie in Sappermeer. Helaas moeten we concluderen dat we op deze plek niet verder gaan/kunnen. Ondanks onze en jullie inspanningen om meer inschrijvingen te krijgen bleef de belangstelling helaas steken op 26 huishoudens. Dit is helaas te weinig om hier door te kunnen. We hebben minimaal twee keer en het liefst drie keer zoveel inschrijvingen nodig als geplande woningen. Wij vinden dit erg jammer, want dit is de eerste locatie in Nederland waar we exclusiviteit hebben, maar niet genoeg belangstelling. Misschien vinden we in de toekomst een andere locatie waar we wel genoeg belangstelling voor kunnen vinden of stijgt de belangstelling in het algemeen. Dan brengen we jullie uiteraard weer op de hoogte. Locatietips kunnen jullie sturen naar locaties@knarrenhof.nl .

December 2019
We hebben er weer wat mensen bij in de gemeente Midden-Groningen! Zoals bekend hebben we exclusiviteit gekregen voor een stuk grond in Sappemeer, maar zijn er nog niet genoeg huishoudens bij ons ingeschreven. We moeten echt twee keer zoveel huishoudens hebben als woningen anders beginnen we niet. Onze exclusiviteit verloopt bijna, dus er moeten snel nog wat inschrijvingen bij in deze gemeente, anders moeten we op deze plek helaas stoppen, omdat er te weinig interesse is (dat zou de eerst keer zijn in de Knarrenhof geschiedenis). Heeft u belangstelling, schrijf u dan in door hier te klikken.

Maart 2019
In Sappemeer zijn we op een zeer positieve manier in gesprek met de gemeente Midden-Groningen. De gemeente heeft een locatie gereserveerd voor Knarrenhof. Op 18 april is Stichting Knarrenhof aanwezig bij het Symposium Ouderenhuisvesting in Noordbroek. Klik hier voor meer informatie. Daarnaast hopen we binnenkort een informatieavond te houden.