×
search

Rijswijk

Update januari 2018:

In 2017 hebben wij op de seniorenbeurs Knarrenhof geintroduceerd. Er waren vele geinteresseerden, die daarna lid zijn geworden bij de Stichting Knarrenhof. De gemeente Rijswijk is ook geinteresseerd in het concept Knarrenhof. Samen Jeroen Simons van INBO architecten is er aan een plan gewerkt. Er lijkt een kans om tussen de A4 en de Sir Winston Churchilllaan een Knarrenhof te realiseren. Een hof in 2 bouwlagen: ca. 12 op de begane grond en ca 12 op de verdieping. Een idee hoe het eruit zou kunnen zien is in de plaatjes hieronder weergegeven.

Rijswijk ligt midden in de randstad. Dit betekent dat een hof vaak in 2 of zelfs meer bouwlagen moet worden gerealiseerd. De locatie is nabij het treinstation en het winkelgebied In de Boogaard. Om te onderzoeken of jullie, onze leden, hierin geinteresseerd zouden zijn is er een enquete uitgegaan naar onze leden. Wel lid maar niet ontvangen? Mail naar info@knarrenhof.nl. Ook graag lid worden en de enquete ontvangen? Ook enthousiast geworden? Voor inschrijven kijk op onze pagina ‘Contact en inschrijven’.

We zijn nog in onderhandeling met de gemeente, dus nog geen zekerheid. Het feit dat ze open staan voor het gesprek is iig heel positief.

 

Sophieke Klaver

Procesbegeleider Rijswijk

06-23355665