Noordenveld

November 2020
Het (positieve) resultaat van de enquête over de gewenste invulling op de locatie Oude Velddijk 26 in Peize is binnen. Klik hier voor een artikel daarover in het Dagblad van het Noorden en klik hier voor een artikel in het Roder Journaal.

September 2020
Eindelijk mogen we een locatie noemen! Oude Velddijk 26 Peize. Wij zijn als initiatiefgroep erg enthousiast over deze locatie. Maar er zijn meer liefhebbers. Deze week gaat de gemeente de bevolking raadplegen via lokale kranten en media over de invulling van de Oude Velddijk. Reageren kan tot en met 30 september 2020 via de site: https://noordenveld.nl/oude-velddijk-26-peize . Naoberhof wordt als keuze 3 genoemd. We hopen natuurlijk op veel stemmen. Dus zegt het voort. De gemeenteraad besluit rond de jaarwisseling 2020/2021 welk plan wordt uitgevoerd.

April 2020
Al jarenlang zijn Agnes, Tjitte en nog enkele enthousiasteling bezig in deze mooie Drentse gemeente. Al meerdere keren zijn we bij de wethouder langs geweest. Maar nu is er een locatie die de gemeente wel vind passen. Samen zijn we hier op aan het inzoomen, hopelijk is er snel duidelijkheid en kunnen we naar buiten.

December 2019
Het laatste half jaar is de initiatiefgroep Noordenveld erg actief geweest. Vooral naar de politiek. Dit heeft tot resultaat gehad dat we in november een goed gesprek hebben gehad met de wethouder en enkele ambtenaren. Zonder dat we concrete toezeggingen hebben gekregen hopen we dat we vanaf begin volgend jaar samen kunnen onderzoeken of een Noaberhof in de gemeente Noordenveld haalbaar is. Aan ons zal het niet liggen. Los hiervan verschijnt er in de december uitgave van Noordenveld Plus een interview met ons waarin we enthousiast vertellen over het concept Knarrenhof. Noordenveld Plus wordt bezorgd gelijk met “de Krant” die een oplage heeft van 39.000 exemplaren. Positieve berichten om het jaar 2019 af te sluiten.

April 2019
In de gemeente Noordenveld zijn wij en een aantal enthousiaste mensen al een poos bezig met de zoektocht naar een geschikte locatie voor Knarrenhof. Ook zijn wij in gesprek met de gemeente. Tot op heden is een locatie nog niet gevonden. Hebt u een geschikte locatie in de gemeente Noordenveld op het oog stuur dan een mail naar locaties@knarrenhof.nl. Wilt u zich actief inzetten voor een hof in deze gemeente? Meldt u dan aan bij Knarrenhof via de pagina inschrijven en/of stuur een mail naar info@knarrenhof.nl.