Knarrenhof Boek

Er is een Knarrenhof boek! Knarrenhof, een plek om 113 te willen worden.

Het boek kost € 20,17. Dit is een knipoog naar het jaar 2017, waarin het eerste Knarrenhof opgeleverd is. Als u het boek bestelt betaalt u ook de verzendkosten, totaal komt het boek op een bedrag van € 24,42.

Dit boek van ruim 60 pagina’s beschrijft het aanloopproces van het eerste Knarrenhof in Nederland: het Aahof te Zwolle. In 2017 is dit project opgeleverd aan de eerste bewoners. Dit boek is leerzaam en leuk voor andere CPO’s/groepsbouwprojecten. Centraal in dit project van 48 woningen staan de mensen! Een aantal mensen worden uitgebreid geïnterviewd over hun belangstelling, drive en levensverhaal. Eerst de mensen, dan de wensen en dan de stenen is ons motto. Ook in dit boek. Uiteraard staan er ook foto’s en tekeningen in.

Bestellen? Stuur een mail met de volgende gegevens naar anneke@knarrenhof.nl:

Uw naam, Adres, Postcode, Plaats, Mailadres en IBAN nummer waarmee u gaat betalen. Op die manier kunnen wij uw mail aan uw betaling koppelen.

Na ontvangst van uw mail krijgt u een mailtje met daarin hoe u kunt betalen. Als uw betaling bij ons binnen is onvangt u per post het boek.