Hilversum

Hof van Hilversum
Hilversum is populair, het hofjesgedachtengoed slaat hier echt aan. Al meer dan 200 geïnteresseerden hebben zich aangemeld. Er is een actieve initiatiefgroep in het Gooi, met ook in Hilversum een aantal trekkers.

In mei jl. heeft Peter Prak een presentatie gegeven voor wethouders, raadsleden en andere professionals. Deze is goed ontvangen, het Knarrenhof concept heeft een ieders sympathie. Van tijd tot tijd voeren we gesprekken met de raadsleden en ambtenaren en schuiven we aan bij overleggen over nieuw te ontwikkelen bouwlocaties. Het is een hele zoektocht; het vinden van een locatie is dé grote uitdaging.

Wie wil ons helpen?  Wie weet een locatie of kent een grondeigenaar die naast geld verdienen ook brood ziet in dit woonconcept. Dan staat Knarrenhof klaar met een uitgedachte formule en een stappenplan.

Wij zitten niet vast aan een specifieke doelgroep; naast een hofje voor senioren is ook een “meergeneratiehof” een mogelijkheid. Daarin kiezen jongeren en ouderen er samen voor om te wonen in een buurt waarin mensen naar elkaar omzien. Want wij denken dat ook jongere Hilversummers hier enthousiast voor worden.

Spreekt het Knarrenhof concept jou ook aan? Iedereen die samen met ons deze woondroom wil helpen uitkomen is welkom. Inschrijven kan hier.

Wil je contact met iemand uit de trekkersgroep? Stuur dan een bericht naar info@knarrenhof.nl.