Hardenberg (vereniging)

Het Hof van Hardenberg – januari 2018

We gaan de goede kant op! Op 24 januari is er een bijeenkomst in het gemeentehuis geweest met alle geïnteresseerden. Er staat momenteel een enquête bij hen uit; op basis van de uitkomsten willen we een eerste Plan van Toedeling maken. Voor meer informatie hierover mail naar info@knarrenhof.nl.

Wat bieden wij?

– Levensloopbestendig/onderhoudsarm wonen met het woonprogramma op de begane grond
– De kleinste woning is 102m2 en heeft een eigen terrastuin, berging, bovenverdieping. Deze is beschikbaar vanaf € 195.000 v.o.n.
– Gezellige en sociale buren. Wij selecteren op sociaal, actieve en hulpvaardige mensen.
– Een concept dat aanbevolen wordt door Vereniging Eigen Huis, Consumentenbond, NCRV de Monitor
– Naast het privé tuinterras een gemeenschappelijke tuin en een gemeenschappelijke hobbyruimte.
– Wonen met gelijkgestemde mensen die niet bang zijn om hun buren te helpen als het nodig is, mits het aardige buren zijn en daar selecteren wij op.

Bij reserveren geldt bij ons: eerlijk duurt het langst; de trouwe deelnemers die het langst zijn ingeschreven mogen als eerste kiezen. Voor de aanbesteding heeft onze architect al een schets gemaakt, zie onderaan deze pagina. Wij vinden hem erg mooi, U ook? Het gaat hierbij om de locatie aan de van Speykstraat.

Ook enthousiast geworden? U kunt hier inschrijven.

Ouder nieuws
De gemeente komt binnenkort met een voorstel voor de overeenkomst. Ook hebben we een aannemer gevonden die de Hof van Hardenberg voor de beschikbare bouwkosten wil gaan organiseren.