Hardenberg (vereniging)

Het Hof van Hardenberg:

Update januari 2018

We gaan de goede kant op! Op 24 januari is er een bijeenkomst in het gemeentehuis geweest met alle geinteresseerden. Er staat momenteel een enquete uit bij deze geinteresseerden. Op basis van deze enquete willen we een eerste Plan van Toedeling maken! Graag meer informatie hierover ontvangen? Stuur een mailtje naar info@knarrenhof.nl

Wat bieden wij?

– Levensloopbestendig/onderhoudsarm wonen met het woon-programma op de begane grond.
– De kleinste woning is 102m2 en heeft een eigen terrastuin, berging, bovenverdieping. Deze is beschikbaar vanaf € 195.000 VON.
– Gezellige en sociale buren. Wij selecteren op sociaal, actieve en hulpvaardige mensen.
– Een concept dat aanbevolen wordt door Vereniging Eigen Huis, Consumentenbond, NCRV de Monitor
– Naast het privé tuin-terras een gemeenschappelijke tuin en gemeenschappelijke hobbyruimte.
– Wonen met gelijkgestemde mensen die niet bang zijn om hun buren te helpen als het nodig is, mits het aardige buren zijn en daar selecteren wij op..

Bij het reserveren geldt bij ons ‘eerlijk duurt het langst’, de trouwe deelnemers die het langst zijn ingeschreven mogen als eerste kiezen. Voor de aanbesteding heeft onze architect al een schets op de computer gemaakt, zie onder, wij vinden hem ERG mooi, U ook? Het gaat hierbij om de locatie aan de van Speykstraat.

Ook enthousiast geworden? Voor inschrijven kijk op onze pagina ‘Contact en inschrijven’.

Ouder nieuws
Op dit moment wachten we op reactie van de gemeente. Ze hebben ons vandaag laten weten dat ze ermee bezig zijn en ons volgende week een voorstel doen wat betreft de overeenkomst. Dat is dus mooi! Ondertussen hebben we ook ander goed nieuws, namelijk dat we een aannemer hebben gevonden die het voor de vereiste bouwkosten wil gaan organiseren. Wij proberen de imput vanuit de gemeente die we gaan ontvangen snel te verwerken want we willen wel graag weer een bijeenkomst organiseren!