Gemeente Gooise Meren

December 2021
De gemeente Gooise Meren wil meer inzicht krijgen in de woonwensen van 55-plussers en heeft hiervoor een vragenlijst uitgezet. Het lijkt ons goed en relevant dat geïnteresseerden voor Knarrenhof Gooise Meren op deze vragenlijst reageren. Het zou u en ons helpen als u in de vragenlijst aangeeft dat u graag in Knarrenhof wilt wonen op de Emmalocaties.
Klik HIER om de vragenlijst van de gemeente Gooise Meren in te vullen.
Alvast bedankt voor uw hulp!

November 2021
In Bussum zijn we in gesprek over de Emmalocaties en of hier mogelijk Knarrenhof gerealiseerd kan worden. Bent u geïnteresseerd om hier te wonen en wilt u hierin ook een trekkende rol vervullen, dan kunt u zich aanmelden als trekker via info@knarrenhof.nl.

Zodra er nieuws is over Knarrenhof in de gemeente Gooische Meren dan delen we dat met u via deze webpagina.

Spreekt dit concept u aan? En heeft u belangstelling in Knarrenhof in de gemeente Gooische Meren? Schrijf uzelf dan in via DEZE link.

Crailo
In de gemeenten Gooise Meren, Hilversum en Laren wordt het nieuwbouwproject Crailo gerealiseerd. Momenteel onderzoeken we de mogelijkheden voor Knarrenhof binnen Crailo. Klik HIER voor meer informatie over Knarrenhof in Crailo.

Ouder nieuws
In het mooie Gooi ligt de samengestelde gemeente Gooise Meren. Een gemeente met bos, heide en water. Zoals op diverse plaatsen in Nederland is ook hier veel belangstelling voor het concept Knarrenhof.

Er is een initiatiefgroep waarin ook Hilversum en Wijde Meren vertegenwoordigd zijn. De naam Knarrenhof suggereert dat alleen ouderen zich kunnen aansluiten maar niets is minder waar. Diversiteit heeft onze voorkeur! Dus nodigen wij iedereen die achter het concept Knarrenhof staat, van harte uit om zich bij ons aan te sluiten.
Inmiddels is er al een presentatie geweest voor wethouders, raadsleden en andere professionals. Deze presentatie is zeer goed bezocht en positief ontvangen. De goede wil is er maar daarmee is niet gezegd dat er ook direct een locatie beschikbaar is.