Gemeente Gooische Meren

April 2021
In de gemeenten Gooise Meren, Hilversum en Laren wordt het nieuwbouwproject Crailo gerealiseerd. Knarrenhof heeft zich in 2019 en 2020 bij het projectbureau, maar ook bij de diverse gemeenteraden gepresenteerd. We zijn goed ontvangen en we zijn in beeld. De 3 gemeenten en met name Hilversum hebben meer dan 250 huishoudens zich ingeschreven voor Knarrenhof.

Wilt u wonen in een Knarrenhof-concept in Crailo? Schrijf u dan via deze link. Let op, één inschrijving voor Gooise Meren, Hilversum of Laren is voldoende om kans te maken op een woning in Knarrenhof Crailo.

Ouder nieuws
In het mooie Gooi ligt de samengestelde gemeente Gooise Meren. Een gemeente met bos, heide en water. Zoals op diverse plaatsen in Nederland is ook hier veel belangstelling voor het concept Knarrenhof.

Er is een initiatiefgroep waarin ook Hilversum en Wijde Meren vertegenwoordigd zijn. De naam Knarrenhof suggereert dat alleen ouderen zich kunnen aansluiten maar niets is minder waar. Diversiteit heeft onze voorkeur! Dus nodigen wij iedereen die achter het concept Knarrenhof staat, van harte uit om zich bij ons aan te sluiten.
Inmiddels is er al een presentatie geweest voor wethouders, raadsleden en andere professionals. Deze presentatie is zeer goed bezocht en positief ontvangen. De goede wil is er maar daarmee is niet gezegd dat er ook direct een locatie beschikbaar is.

Spreekt dit concept je aan? Wil je je inzetten om dit concept te realiseren in onze gemeente? Schrijf je dan hier in.

Wil je contact met iemand uit de trekkersgroep? Stuur dan een bericht naar info@knarrenhof.nl.