Emmen

November 2019
Het duurt helaas langer dan afhankelijk gedacht, maar we hebben inmiddels overeenstemming met de gemeente over de verkaveling. Dit heeft wat discussie gekost, maar het is een mooie stap in de juiste richting!

Momenteel zijn we met de gemeente in onderhandeling over de grondprijs. Wij hebben al veel eerder een prijs genoemd, maar moeten wachten op de reactie van de gemeente.

We hopen dat we dit jaar overeenstemming kunnen bereiken over de grond. Verder had ook woningcorporatie Lefier gedacht eerder te kunnen besluiten over het wel of niet meedoen aan het project. Helaas is ook daar wat vertraging.

Dit bepaalt namelijk of wij ook sociale huurwoningen kunnen aanbieden of niet. Daarmee zijn wij voor de planning en de voortgang afhankelijk van twee andere partijen.

We hopen dat er binnenkort een besluit/reactie komt, zodat we met u verder kunnen met de plannen. Dan zijn we ook benieuwd naar uw woonwensen en zullen de eerste gesprekken gevoerd gaan worden.

Klik hier voor een leuk artikel van RTV Drenthe.

Maart 2019
In Emmen zijn we op een zeer positieve manier in gesprek met de gemeente Emmen en de woningbouwvereniging. De gemeente heeft een locatie gereserveerd voor Knarrenhof. We hopen binnenkort een informatieavond te houden. Klik hier voor de uitnodiging van de informatieavond en klik hier voor meer informatie over de overeenkomt die is getekend met Lefier.