×
search

Crailo

November 2021
In buurtschap Crailo zijn we ook actief om Knarrenhof gerealiseerd te krijgen. Op dit moment is er nog geen locatie beschikbaar en gevonden. Het is belangrijk dat geïnteresseerden bij de politiek en het projectbureau aan blijven geven dat het belangrijk is dat er Knarrenhof in Crailo gerealiseerd moet gaan worden. Inmiddels weten we dat er veel belangstelling is om in Crailo te komen wonen. We hopen dat we halverwege 2022 in kunnen schrijven op locatie 3 een locatie waar mogelijk een woonzorgconcept als Knarrenhof op past.

April 2021
In de gemeenten Gooise Meren, Hilversum en Laren wordt het nieuwbouwproject Crailo gerealiseerd. Knarrenhof heeft zich in 2019 en 2020 bij het projectbureau, maar ook bij de diverse gemeenteraden gepresenteerd. We zijn goed ontvangen en we zijn in beeld. De 3 gemeenten en met name Hilversum hebben meer dan 250 huishoudens zich ingeschreven voor Knarrenhof.
Via deze webpagina houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Wilt u wonen in een Knarrenhof-concept in Crailo? Schrijf u dan in voor Hilversum, Gooise Meren of Laren via deze link. Let op, één inschrijving voor Hilversum, Gooise Meren of Laren is voldoende om kans te maken op een woning in Knarrenhof Crailo. U hoeft zich dus niet voor alle drie de gemeenten in te schrijven om meer kans te maken.