Assen

Maart 2019
In Assen hebben we een hele actieve groep die ook goede contacten heeft met de gemeente. Recent is ons een interessante positie aangeboden. Momenteel bestuderen we deze met de gemeente en woningbouwcorporatie Actium. In het voorjaar van 2019 moet duidelijk worden of deze plek kans van slagen heeft. De bijna honderd deelnemers is Assen hebben hun hoop hierop gevestigd.

Juli 2018

De gemeente Assen geeft aan ons concept zeer te waarderen, maar helaas op korte termijn geen plek te hebben voor een Knarrenhof. We hebben gevraagd aan de gemeente of er in het Havenkwartier misschien wel een locatie beschikbaar is.

Het Asser Hof – december 2017

Lokale trekker Fred heeft ons verteld dat de gemeente Assen erg positief is over het concept waarbij al enkele tientallen Assenaren zich hebben aangesloten.

Het enthousiasme is dusdanig dat de gemeente nu gaat kijken of er een passende locatie is voor Knarrenhof Assen. En dat is goed nieuws! Assen is daarmee de 43e gemeente waar naar een locatie wordt gezocht. En Fred bedankt voor je energie, daar krijgen wij weer energie van!

Ouder nieuws:
Onze Liedeke uit Zwolle is opgegroeid in Assen-Oost. Toen ze laatst bij een van haar oude buurvrouwen op bezoek kwam viel haar oog op de al jarenlang leegstaande locatie aan de Pelikaanlaan-Mezenlaan. Dit met een gracht omzoomde terrein van de voormalige landbouwschool zou ideaal zijn geweest voor een ‘Hof van Assen’. Inmiddels heeft de Asser Courant hieraan aandacht besteed en zijn we op radio Assen te horen geweest. De eerste deelnemers hebben zich gemeld. Ook hebben we gesproken met de eigenaar van de locatie; deze blijkt echter al ver met eigen plannen op die plek. Knarrenhof aan de Mezenlaan lijkt dus niet mogelijk, tenzij het liggende plan op onvoldoende interesse mag rekenen. Dus nu zoeken we verder.

Ook enthousiast geworden? Voor inschrijven kijk op onze pagina Contact en inschrijven.

Wij hebben blijvend interesse in mensen die net zo enthousiast zijn als wij over dit concept en samen met ons hun woondroom in Assen willen waarmaken. Samen kunnen we dan zoeken naar locaties, ingangen bij de politiek etc.