Assen

Het Asser Hof: update december 2017

Inmiddels is er contact geweest. Een enthousiaste Fred – een van de lokale trekkers – vertelde dat de gemeente Assen erg positief is over het concept waar al enkele tientallen Assenaren zich bij hebben aangesloten. Het enthousiasme is dusdanig dat de gemeente nu gaat kijken of er een locatie is die passend is bij Knarrenhof Assen. En dat is goed nieuws! Assen is daarmee de 43e gemeente waar naar een locatie wordt gezocht. En Fred bedankt voor je energie, daar krijgen wij weer energie van! Dit wordt vervolgd.

Ouder nieuws:
Onze Liedeke uit Zwolle is opgegroeid in Assen-Oost. Toen ze laatst bij een van haar oude buurvrouwen op bezoek kwam viel haar oog op de al JARENLANG leegstaande locatie aan de Pelikaanlaan-Mezenlaan. Dit met een gracht omzoomde terrein van de voormalige landbouwschool zou ideaal zijn geweest voor een ‘Hof van Assen’.

Inmiddels heeft de Asser Courant hier al aandacht aan besteed en zijn we ook op radio Assen te horen geweest. De eerste deelnemers hebben zich al gemeld. Ook is gesproken met de eigenaar van de locatie. Deze (Nijhuis) blijkt echter al ver met de eigen plannen op die locatie. Knarrenhof aan de Mezenlaan lijkt dus niet mogelijk, tenzij het liggende plan op onvoldoende interesse mag rekenen. Dus nu zoeken we verder.

Ook enthousiast geworden? Voor inschrijven kijk op onze pagina ‘Contact en inschrijven’.

Wij hebben blijvend interesse in mensen die net zo enthousiast zijn als wij over dit concept en samen met ons hun woondroom in Assen willen waarmaken. Samen kunnen we dan zoeken naar locaties, ingangen bij de politiek etc.