Amsterdam

Het Amsterdamse Hof – december 2017

Navraag bij de gemeente leert dat de Tender Havenstraat nog even op zich laat wachten. Amsterdammers, houdt geduld en moed! Recent is er een derde mogelijke locatie voor Knarrenhof Amsterdam in beeld gekomen. We zijn die nu aan het bestuderen. Aan interesse geen gebrek, maar het wachten is of een grondeigenaar, woningbouwcorporatie of marktpartij met ons wil samenwerken. Uiteraard hebben we onze wensen aan de gemeente kenbaar gemaakt in verband met de CPO-mogelijkheden.

In Amsterdam heeft Knarrenhof al honderden geïnteresseerden voor in totaal ruim 500 woningen. Maar kom maar eens aan een locatie in de hoofdstad! Daarom vragen we onze geïnteresseerden ook naar hun voorkeuren (waar?) en hun ideeën (heb je zelf nog een leuke plek gezien waar iets leeg staat of komt?). Gelukkig hebben we nu twee mogelijke locaties waaraan we als landelijke CPO-organisatie (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap = ‘groepsbouwen’) meedoen. De Gemeente Amsterdam kent ons inmiddels en we hebben ook een leuk kennismakingsgesprek gehad met wethouder Laurens Ivens.

We blijven zoeken naar een goede locatie, alle hulp tips en ideeën zijn welkom! Met hulp bedoelen we ook geïnteresseerde enthousiastelingen die samen met ons willen gaan zoeken naar locaties. Wij kunnen uw woondroom alleen waarmaken met uw hulp. Als u daarvoor in bent kunt u ons een mail sturen.

Ook enthousiast geworden? Voor inschrijven kijk op onze pagina Contact en inschrijven.