Welkom bij Knarrenhof

een pagina
terug
thuis

Almelo (vereniging)

Update maart 2018

Het Hof van Indië: leuke buren gezocht!

Info-avond 22 maart 19.15u Rabobank-kantoor, de Werf 5 te Almelo

Het Indië-terrein in Almelo is een locatie met veel toekomstig woongenot. Er is water, er is ruimte, er is hippe horeca nabij de binnenstad en er is een monumentale stoftoren. Juist op die plek heeft Ontwikkelingsbedrijf Onz’Hof het eerste recht van koop van een locatie gekregen, met alle ruimte wat moois te doen met de toren....

Onz’Hof is de uitvoeringsorganisatie voor de Stichting Knarrenhof. Deze Stichting is als voorbeeldproject genoemd door de Tweede Kamer, maar ook de Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis, Lang Zult u Wonen, Trouw en NOS Journaal hebben positieve pers aan ons gewijd. Want wij doen het anders; bij ons stelt de deelnemer zijn eigen toekomstige woning samen. We zijn niet winst-georiënteerd, maar zoeken gelijkgestemden die een mooi evenwicht zoeken tussen noaberschap (belangrijk), privacy (minstens zo belangrijk) en betaalbaarheid (essentieel). We mikken op koop- en vrije sector huurwoningen vanaf ca € 230.000 (ca € 925 huur/mnd) of zoveel goedkoper als mogelijk.

Omdat wij AL LANG niet meer alleen voor 50+ bouwen proberen we hier geïnteresseerden van 25 tot 95 jaar te krijgen. Het gaat om ‘noaberschap’, het gaat om tijd en aandacht voor elkaar in een zo duurzaam mogelijke omgeving. En uiteraard betekent dit dat ook mensen van 21 of 99 die dit onderschrijven van harte welkom zijn.

Wat zijn we NIET:

Wat zijn we wel:

Wat zoeken we

Bent u geinteresseerd in dit project? Via deze link kunt u zich inschrijven:  KLIK HIER
Aanmelden voor de info-avond op 22 maart? Stuur een mail naar manon@knarrenhof.nl. 

Zowel bij inschrijven als aanmelden voor de avond ontvangt u een linkje naar de Woonwensenenquête. Het gaat er nu namelijk om of wij in Almelo een project kunnen maken waar de bewoner doorslaggevend is. U bepaalt daarbij de invulling en niemand anders. Daarom kan iedere serieus geïnteresseerde onze woonwensen-enquête invullen. Dan koppelen wij op 22 maart terug wat u zou willen en of wij het kunnen realiseren.

 

Almelo (vereniging) Almelo (vereniging)