Welkom bij Knarrenhof

een pagina
terug
thuis

Alkmaar

Alkmaar update 6 juni 2017

 

Ook in Alkmaar heeft zich inmiddels een club serieuze enthousiastelingen gemeld. Zij hebben 'Victorientje' als persoonlijk symbool gekozen (zie foto), want een krassere knar kunnen zij zich als voorbeeld niet wensen! We zijn benieuwd naar het verhaal hierachter. Wikipedia leert dat het een rol heeft gespeeld bij de bevrijding van Alkmaar. Iets met Spanjaarden misschien?

Na publicaties in dagbladen en een oproep van de landelijke stichting, heeft zich in Alkmaar een groep gevormd. Qua aantallen gaat het hier ook weer enorm hard. Waar deze groep 1 maand geleden nog 17 personen groot was, hebben zich nu al 92 mensen aangesloten van in totaal 59 huishoudens/woningen.

Een locatieonderzoek is gestart en stappen in de richting van de verantwoordelijke wethouders van de Gemeente Alkmaar zijn in voorbereiding. Er is een initiatiefgroep met oander andere Paul Lichtenbelt en Sjaak Maas als actieve trekkers.  Ben je ook geïnteresseerd in een mooie levensavond op een zelfgekozen plek en onder voorwaarden waar je zelf aan bijdraagt, sluit je dan aan.

Als je meer informatie wilt bijwonen, stuur dan een e-mail aan Paul Lichtenbelt (paul@lichtenbelt.net). Vergeet je aub niet eerst in te schrijven bij Knarrenhof, want wij helpen mensen in volgorde van aanmelding. Voor aanmelden (eerst stap 1 en dan stap 2) KLIK HIER

 

Alkmaar