Welkom bij Knarrenhof

een pagina
terug
thuis

Uden

Update januari 2018

Enige ontwikkelingen in Uden:

Ten eerste info over de locatie Brandweer/Politie: de gemeente heeft laten weten dat de marktuitvraag 'Gebiedsperspectief Leeuweriksweg' wat langer op zich laat wachten. Dus zullen we nu ook andere locaties in Uden onder de loep gaan nemen. 

Feit is dat net als overal in Nederland er wel al snel wat mogelijke locaties worden aangegeven, maar dat het daadwerkelijk aanbieden van een locatie altijd veel tijd kost. Alle ideeën van geïnteresseerden oer vrijkomende scholen, sportterreinen, instellingen, kerken e.d. zijn dan ook ZEER welkom.
 Deze kunt u mailen naar info@knarrenhof.nl. Alvast bedankt! 

In Uden zijn er nu 195 huishoudens aangesloten bij Knarrenhof. We zijn uit deze groep mensen op zoek naar k(n)artrekkers voor Knarrenhof Uden. Mensen die dermate enthousiast zijn en die willen helpen. We hebben mensen nodig met teamgeest en flexibiliteit. De kerntaak van de trekkers in Uden is om enerzijds het proces en de communicatie naar de deelnemers te organiseren, en anderzijds dat één iemand vanuit de trekkers het contact met Knarrenhof onderhoudt.
 Dus hierbij onze oproep voor aanvulling van de ‘groep’ Knarrenhof Uden. Dit kunt u doorgeven aan info@knarrenhof.nl 

Wie van jullie vindt ons concept ook veel te mooi (heeft u het winterwonderland filmpje van Knarrenhof Zwolle op onze Knarrenhof Facebookpagina gezien?), om het te laten verwateren? We hopen op uw aanmeldingen!

Het is namelijk zo dat wij ons vol willen blijven inzetten in Uden. De behoefte is groot en de woningcorporatie is enthousiast waardoor het mogelijk is om zowel koop- als huurwoningen te realiseren. Dus alle reden om vol door gegaan met de nodige activiteiten. De ontwikkeling van CPO-locaties vergen nu eenmaal een lange adem. 

Ouder nieuws

Persbericht:

Daverend succes informatieavond Knarrenhof.

Met 150 senioren zaten ze in de PUL, waar ze vaak sinds ze een tiener waren, zich niet meer hadden vertoond. Nu ging het over hun toekomst als senior. ze wachten niet af totdat er hen iets overkomt, maar ze willen de regie in eigen hand nemen en duurzame, gelijkvloerse woningen bouwen bij elkaar met de afspraak van naoberschap, het liefst in een HOF. Er werd diep op de materie ingegaan bv hoe gaat het als je je huis daar moet verkopen? De senioren liepen ook vooral warm voor de vrijkomende locatie politiebureau/ brandweerkazerne en velen konden zich geen betere bestemming voor Uden voorstellen dan een Knarrenhof of meerdere hofjes (of eventueel meer verdiepingen)op dat terrein. Temeer daar het aantal senioren over 15-20 jaar de helft van de Udense bevolking uit 65+ers zal bestaan. Een aantal aanwezigen heeft zich opgegeven om bovenstaand ideaal te helpen verwezenlijken en gaat er mee aan de slag.

Als u ook geïnteresseerd bent in Knarrenhof kunt u zich hier aanmelden en kunt u het inschrijformulier invullen. Als u zich bij Knarrenhof inschrijft voor de gemeente Uden wordt u automatisch uitgenodigd voor informatie-bijeenkomsten.  

Zie hieronder een foto een foto van Ines Hoying en Rietje Methorst.

Uden Uden Uden Uden Uden Uden