Welkom bij Knarrenhof

een pagina
terug
thuis

Nieuwegein

Update maart 2017: Groeiende kansen voor een Nieuwegeinse Hof

We zijn voor de 5e keer bij de gemeente geweest met een verbeterde grondbod en een aangepast programma. Helaas bleek de gehoopte snelheid qua vervolg toch iets complexer te liggen. Maar we bijven positief en houden goede hoop. De interesse is inmiddels zonder enige reclame toegenomen naar 24 huishoudens met in totaal 34 personen.

Meer info en opgeven kan op onze contactpaginga. Als de knop [KLIK HIER] voor Inschrijven en informatie bij u niet werkt kunt u drukken op het mailadres wat er onder staat.

Er is een grondbod uitgebracht op een locatie waarvan wij hadden vernomen dat die wellicht op de markt zou komen. Het verbeterde grondbod komt deze week. Wij zijn erg enthousiast over die plek. Over enkele weken hebben we daarover een gesprek met de gemeente die een eerste positieve reactie heeft gegeven op ons idee. Als het allemaal zo voorspoeding blijft lopen als nu dan zou het hier wel eens snel kunnen gaan. Via-via hebben sommige mensen hier al lucht van gekregen, inmiddels hebben we dan ook al inschrijvingen van 16 mensen, zonder welke aandacht van de pers dan ook.

Inschrijven is gratis totdat we zicht hebben op een locatie, dan zal het lidmaatschap ongeveer € 20 per persoon per jaar bedragen. Als u ingeschreven bent houden we u op de hoogte met nieuwsbrieven. Meld daarbij wel alsjeblieft voor welke locatie/gemeente je geinteresseerd bent, en dan schrijven we je in als geinteresseerde.

Ouder Nieuws

Er is conctact met de gemeente Nieuwegein waar de eerste reacties erg enthousiast zijn over het concept-Knarrenhof, onze doelstelling, focus en manier van werken (met, voor en door eindgebruikers). We zijn zaken aan het verkennen. De gemeente is enthousiast, we hebben haar benaderd voor een locatie waar ze geen ander verzoek voor hebben gehad. Momenteel worden die zaken nu uitgewerkt. Hopelijk kunnne we eerstdaags mt de locatie naar buiten komen.

Nieuwegein