Welkom bij Knarrenhof

een pagina
terug
thuis

Assen

Het Asser Hof: update september 2016

Onze secretaris in Zwolle is opgegroeid in Assen-Oost. Toen ze laatst bij een van haar oude buurvrouwen op bezoek kwam viel haar oog op de al JARENLANG leegstaande locatie aan de Pelikaanlaan-Mezenlaan. Dit met een gracht omzoomde terrein van de voormalige landbouwschool zou ideaal zijn geweest voor een 'Hof van Assen'.

Inmiddels heeft de Asser Courant hier al aandacht aan besteed en zijn we ook op radio Assen te horen geweest. De eerste deelnemers hebben zich al gemeld. Ook is gesproken met de eigenaar van de locatie. Deze (Nijhuis) blijkt echter al ver met de eigen plannen op die locatie. Knarrenhof aan de Mezenlaan lijkt dus niet mogelijk, tenzij het liggende plan op onvoldoende interesse mag rekenen. Dus nu zoeken we verder. 

Mocht u ook interesse hebben (de groep geintereseerden in Assen groeit nog steeds) dan kunt u zich opgeven onder vermelding van Assen op onze contact-pagina. Mocht de Knop Informatie & Inschrijven bij u niet werken (dit varieert per PC-instelling) dan kunt u klikken op het mailadres wat eronder staat. 

Wij hebben blijvend interesse in mensen die net zo enthousiast zijn als wij over dit concept en samen met ons hun woondroom in Assen willen waarmaken. Samen kunnen we dan zoeken naar locaties, ingangen bij de politiek etc. Ook dat kunt u aangeven via de mail op onze contactpagina.

 

Assen Assen