Welkom bij Knarrenhof

een pagina
terug
thuis

Amsterdam (vereniging io)

Het Amsterdamse Hof: update januari 2017

Navraag bij de gemeente leert dat de Tender Havenstraat ngo even op zich laat wachten. Maar ook heeft een aantal actieve leden zich gemeld om zich als CPO Knarrenhof nog apart inte schrijven bij de gemeentelijke kaartenbak juist voor de kleinere projecten. Het aantal deelnemers groeit met de dag, de behoefte is gigantisch. Nu wachten op de locaties vanuit de tender/ de gemeente, of marktpartijen die het eens anders-dan-anders willen doen. Amsterdammers, houdt geduld en moed!

Recent is er een 3e mogelijke locatie voor Knarrenhof Amsterdam in beeld gekomen. We zijn dit nu aan het bestuderen. Aan interesse geen gebrek, maar het wachten is of een grondeigenaar, woningbouwcorporatie of marktpartij met ons wil samenwerken. Uiteraard hebben we onze wensen aan de gemeente kenbaar gemaakt in verband met de CPO-mogelijkheden.

In Amsterdam heeft Knarrenhof inmiddels al honderden geinteresseerden voor in totaal ruim 500 woningen. Maar kom maar eens aan een locatie in Amsterdam! Daarom vragen we onze geintereseerden ook naar hun voorkeuren (waar?) en hun ideeen (heb je zelf nog een leuke plek gezien waar iets leeg staat of komt?). Gelukkig hebben we nu 2 mogelijke lcoaties waar we als landelijke CPO-organisatie (CPO is vakjargon voor Collectief Particulier Opdrachtgeversschap waarmee 'groepsbouwen' wordt bedoeld) aan meedoen. De Gemeente Amsterdam kent ons onmiddels en we hebben ook een leuk kennismakingsgesprek gehad met wethouder Laurens Ivens.

We blijven zoeken naar een goede locatie, alle hulp tips en ideeen zijn welkom! Met hulp bedoelen we ook geinteresseerde enthousiastelingen die samen met ons willen gaan zoeken naar locaties. Wij kunnen uw woondroom alleen waarmaken met uw hulp. Als u daar voor in bent kunt u ons een mailsturen (zie contact),

Meer info en inschrijven [KLIK HIER].

 

Amsterdam (vereniging io)