Welkom bij Knarrenhof

een pagina
terug
thuis

Hardenberg (vereniging)

Het Hof van Hardenberg: Update 201 12 september 2017

Het gaat nu HARD in Hardenberg!

Afgelopen week is er een persbericht uitgegaan over onze informatieavond. De voorkeursverkaveling van Knarrenhof is namelijk goedgekeurd! Dat is goed nieuws! We organiseren op de avond van 18 september 2017 een bijeenkomst waarbij u een woning kunt reserveren. Voor €197.500 (vrij op naam) heeft u een 100% zorgvoorbereidde woning van 7m20 breed (of breder als u wilt) met een compleet woon, slaap, kook, badkamerprogramma op de begane grond. Naast uw eigen tuin en riante zolder (met nog plek voor zeker 2 kamers) deelt u een gemeenschappelijke tuin en een hobbyruimte.

Bij het reserveren geldt bij ons 'eerlijk duurt het langst', de trouwe deelnemers die het langst zijn ingeschreven mogen als eerste kiezen. Voor de aanbesteding heeft onze architect al een schets op de computer gemaakt, zie onder, wij vinden hem ERG mooi, U ook? Het gaat hierbij om de locatie aan de van Speykstraat. 

Bent u serieus geïnteresseerd in een woning in het Hof van Hardenberg? Geeft u zich dan op voor deze avond. Dat kan door een mail te sturen naar manon@knarrenhof.nl

Hierna ontvangt u de locatie en tijd van de informatieavond.

Bent u nieuw bij Knarrenhof en heeft u zich nog niet ingeschreven? Doe dat via deze link; KLIK HIER. Stuur daarna een mailtje naar manon@knarrenhof.nl voor opgave van de bijeenkomst.

 

Ouder Nieuws
- Er is in september 2016 een info avond geweest en het startdocument Knarrenhof Hardenberg is onder geïnteresseerde verspreid. We zijn druk bezig.
- In het voorjaar van 2016 hebben alle geïnteresseerden een internet-enquête ontvangen. Op basis van deze gegevens is er een plan gemaakt.
- In 2015 is de Vereniging Hof van Hardenberg opgericht. Daarbij worden we financieel weer ondersteund door de provincie Overijssel. Zij zijn onze trouwste netwerk-partner!

Hoe het begon in 2014
Het enthousiasme in Hardenberg is groot. Met Wethouder Douwe Prinsse is er in mei 2014 een avond over wonen en zorg georganiseerd. We vermoedden dat er wel een ''man of 30' zouden komen. ''Volgens mij leeft dat wel hier'' sprak Douwe. Uiteindelijk stonden we voor een bomvolle Grote Zaal in Theater de Voorveghter naar 360 mensen te kijken...... Het aantal enthousiaste aanmeldingen is bij ons stevig. Eind oktober 2014 hebben we een informatie-avond over ''De Hof van Hardenberg'' gehouden. Daar waren meerdere mensen aanwezig. Hier werd een ander locatie gepresenteerd die op nog meer belangstelling kon rekenen.

Hardenberg (vereniging) Hardenberg (vereniging) Hardenberg (vereniging)