Welkom bij Knarrenhof

een pagina
terug
thuis

Aanbevelingen

augustus 2016: ''Ik heb er zo'n zin in! Over een half jaar gaan we bouwen!''

September 2015: Hierbij een reactie van een lid naar aanleiding van een bericht dat een gemeentebestuurder/ heer wethouder wellicht op onze ALV gaat verschijnen: 

''Misschien kan er nav het hoge bezoek door de wethouder wel een persbericht in de Juinensche Courant!

http://www.delpher.nl/nl/kranten/view?identifier=ddd%3A010409165%3Ampeg21%3Ap001&coll=ddd

Voorts memoreer ik de gevleugelde uitspraak van wethouder Van der Knippen uit het Juinen beconcurrerende Ter Weksel, te weten: "Mag niet, maar schijnt zomaar te kunnen!" Wat misschien enig morele ondersteuning biedt tav oplossingen die definitief gaan leiden naar het toekomstige woonproject der Krasse Knarren en andere Oudere (Hang- dan wel Zit) Jongeren!    Groeten van Harry (Zwolse Oudere Jongere)

Liedeke Reitsma, bestuurslid en initiatiefneemster Knarrenhof Zwolle. ''Peter is voor het welslagen van het project in Zwolle heel belangrijk. Zonder hem had ik dit nooit gered want als je zoals ik een initiatief start, maar geen idee hebt wat er op je af komt, is het fijn en ook pure noodzaak om met een ervaren iemand te mogen werken. Hij is daarbij nooit te beroerd om te helpen, heeft ruime ervaring op het zakelijke vlak, en nét als ik, een gezonde dosis humor. Ook pure noodzaak om het vol te houden in het wespennest waar je je soms in bevindt. En last but not least: geen eurotekens in de ogen. Hij heeft mensen/bedrijven om zich heen verzameld die mooie dingen willen maken en ook vanuit een stuk idealisme werken. Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit. Dat we samen Knarrenhof maar uit de grond zullen trekken!"

''Wij willen jou hartelijk bedanken voor de sterke inzet en het mogelijk behaalde resultaat. Dit zijn eindelijk berichten waarvan we heel erg blij worden. Hartelijk dank voor je onovertroffen inzet. En we hopen op een lange en prettige samenwerking in onze Hof!''

'Ik heb Cherry nog gebeld. Nou....die was laaiend enthousiast over onze gezamenlijke hofjesexcursie in Groningen. Ze was ook zó blij dat ze nu allemaal mensen leerde kennen, en ook nog iemand die ze kende van een buitenlandse reis, enz. enz. Ik moest jullie even zou vertellen dat het één groot succes was voor haar........ook ons concept"

"Dag Peter en Liedeke, eerst mijn complimenten aan beiden voor het herkenbare startdocument Knarrenhof waarin onze voorkeuren zijn samenvat. Het is heel duidelijk en ik blijf er zin in hebben en in geloven! Hartelijke groet, Ok"

''Ik wil je wel vertellen dat sinds ik meedoen met Knarrenhof nog nooit zoveel door de stad gefietst hebt en zoveel nieuwe mensen heb ontmoet!"

''Peter mag ik dan alsjeblieft huismeester zijn van dit project. Ik ben erg goed met de handen en ik word er gek van om de hele dag op mijn kont te moeten zitten..."

De provincie Overijssel heeft tot 3x toe subsidie gegeven om het eerste project in Zwolle van de grond te krijgen, en ze heeft CPO-subsidie verstrekt voor het project Hardenberg. Ook heeft de provincie ons gevraagd om diverse lezingen hierover te geven aan ambtenaren en bestuurders van gemeenten in Overijssel en mochten we de Nieuwe leden van de Provinciale Staten toespreken. Daarnaast zijn zijn we in een provinciale publicatie over vernieuwende woonvormen opgenomen. Deze Provincie heeft hard voor de zaak en helpt ons fantastisch met de 1e stappen. Overijssel bedankt!

Knarrenhof is toegelaten tot het landelijke Koplopersprogramma van Platform 31 waarin met een beperkt aantal andere innovatieve partijen gewerkt wordt aan het oprichten van een woon-cooperatie.

Divese dozen Merci.

Nieuwe vriendschappen. Mensen die opbloeien.

Zie ook bij Pers interviews met deelnemers. De belangrijkste aanbeveling is dat er nu al meer dan 1900 mensen in Nederland zich bij ons aangemeld hebben. Onder ziet u ook een foto's van zo'n inschrijfmoment waar men zich van geinteresseerde als betalend lid kan opgeven. Tot op heden kunnen we de leden een bedrag vanaf 15E per persoon per jaar vragen voor koffie, thee, zaalhuur bijeenkomsten en een kleine kostenvergoeding voor het lokale bestuur.

Een aanbeveling terug van Eerde, Nel, Rutger, Peter aan alle mensen die zich aanmelden: ''Het is heel fijn en zingevend werken met en voor een groep mensen die sociaal actief zijn, kleurrijk en bovenal 1 eigenschap gemeen hebben: ''we zijn op de wereld om mekaar om mekaar te helpen niet waar....''

Hoe rijk kan je zijn als je woont te midden van gelijkgestemde mensen die je kent, die ook sociaal actief en geinteresseerd zijn en die er zijn voor hun buren?

Aanbevelingen